Медицински център Синексус София

Преглед центрове

Преглед центрове

Diana Mashiah

Мениджър на клиничния център

"Здравейте, Казвам се Диана Машиах и съм мениджър на медицински център Синексус София. Благодаря Ви, че посетихте нашия уебсайт, от който можете да се запознаете с центъра и да получите повече информация за нашите дейности. Заповядайте при нас, за преглед, консултация или просто да поговорим и да Ви дадем съвет. "

Медицински център Синексус София е иновативен проект, целящ да предложи на своите пациенти и партньори достъп до най – новите медикаменти в областта на пулмологията, ревматологията, неврологията, ендокринологията, кардиологията, гастроентерологията и дерматологията.

Ние предлагаме:

*Качествени медицински услуги без значение от здравноосигурителния статус, защото нашите програми не са обвързани със заплащане от страна на пациентите;

*Достъп до клинични изпитвания, одобрени от Изпълнителна Агенция по Лекарства и Комисия по Етика за Многоцентрови Изпитвания;

*Индивидуално отношение и грижа към всеки пациент;

*Индивидуален подход при намиране на най-подходящия метод за лечение на дадено заболяване, спазвайки принципите на Добра Клинична Практика.

*Съвремени и модерно оборудвани помещения, където пациентите да се чувстват максимално удобно.

Екипът е изграден от висококвалифицирани специалисти с дългогодишен опит в провеждането на клинични изпитвания в България.

За нас винаги на първо място е безопасността на пациентите и ще продължаваме да спазваме безусловно правилата за Добра Клинична Практика и общоприетите медицински стандарти.

Метро станция: Младост 1
Автобуси: 88,111,113, 306, 314
Тролейбус: 5

 

Информация за центъра

Данни за контакт

София 1784
Младост 1
Бул. Андрей Сахаров 20А
Работно време с пациенти: 8:00 - 17:00 часа
1784 Sofia

Studies at this clinic

')