Остеопороза

Бъдете част от клиничните проучвания. Направете нещо полезно.
Започнете онлайн въпросник

Остеопороза

Остеопорозата е заболяване, характеризиращо се с понижена костна плътност и намалена здравина на костите, поради което те стават лесно чупливи. Толкова чупливи, че падане или дори леки травми могат да причинят счупване.

  • Търсим доброволци, които да участват в клинични проучвания, за да разберат по-добре състоянието си и да помогнат за намирането на нови лечения.
  • Подходящите участници ще получат безплатно измерване на костна плътност (DXA)
  • Синексус може също да ви помогне с организирането на транспорт до и от нашите клиники или да ви възстанови разумни пътни разходи.

Проверете дали сте подходящ за бъдещи клинични проучвания чрез нашия онлайн въпросник.

Започнете онлайн въпросник

Всичко което трябва да знаете

Като една от най-големите и най-признати организации за провеждане на клинични проучвания в света, Синексус осигурява приятелска и спокойна среда, където имате възможност да помагате на другите, а може би и на себе си. Клиничното проучване предлага възможност да се помогне на изследователите да намерят по-добро лечение за други хора в бъдеще.

Счупвания, свързани с остеопороза, най-често се появяват в областта на шийката на бедрената кост в тазобедрената става, китката или прешлените на гръбначния стълб.

Страдате от остеопороза и искате да научите повече

Обадете се на нашия екип на тел. 02/4928858

Изпратете приятел

Ако познавате някой, който може да е подходящ за клинично проучване, моля, помолете го да ни се обади



Заедно можем да постигнем повече!