Псориатичен артрит

Бъдете част от клиничните проучвания. Направете нещо полезно.
Започнете онлайн скрининг
Therapy area Костно-ставни болести

Псориатичният артрит е форма на артрит, която се среща при хора, страдащи от псориазис.

  • Търсим доброволци, които да участват в клинични проучвания, за да разберат по-добре състоянието си и да помогнат за намирането на нови лечения.
  • Подходящите участници ще получат безплатни прегледи и изследвания.
  • Синексус може също да ви помогне с организирането на транспорт до и от нашите клиники или да ви възстанови разумни пътни разходи.

Проверете дали сте подходящ за бъдещи клинични проучвания чрез нашия онлайн въпросник.

Започнете онлайн скрининг

Всичко което трябва да знаете

Като една от най-големите и най-признати организации за провеждане на клинични проучвания в света, Синексус осигурява приятелска и спокойна среда, където имате възможност да помагате на другите, а може би и на себе си. Клиничното проучване предлага възможност да се помогне на изследователите да намерят по-добро лечение за други хора в бъдеще.

Псориатичният артрит може да засегне ставите от едната или двете страни на тялото. По-чести симптоми са:подуване на пръстите на ръцете и краката; болка в краката;болка в гърба – някои пациенти развиват спондилит в резултат на псориатичния артрит.

Страдате от псориатичен артрит и искате да научите повече

Oбадете се на нашия екип на тел. 02/4932795

Изпратете приятел

Ако познавате някой, който може да е подходящ за клинично проучване, моля, помолете го да ни се обадиЗаедно можем да постигнем повече!