Гастроезофагеална рефлуксна болест (ГЕРБ)

Бъдете част от клиничните проучвания. Направете нещо полезно.
Започнете онлайн въпросник
Терапевтична област Храносмилателна система

Гастроезофагеална рефлуксна болест (ГЕРБ) е често срещано състояние, при което киселината от стомаха се връща към хранопровода. Тази киселина причинява киселини, киселинен рефлукс и болки в корема.

  • Търсим доброволци, които да участват в клинични проучвания, за да разберат по-добре състоянието си и да помогнат за намирането на нови лечения.
  • Подходящите участници ще получат безплатни прегледи и изследвания
  • Синексус може също да ви помогне с организирането на транспорт до и от нашите клиники или да ви възстанови разумни пътни разходи.

Проверете дали сте подходящ за бъдещи клинични проучвания чрез нашия онлайн въпросник.

Започнете онлайн въпросник

Всичко което трябва да знаете

Като една от най-големите и най-признати организации за провеждане на клинични проучвания в света, Синексус осигурява приятелска и спокойна среда, където имате възможност да помагате на другите, а може би и на себе си. Клиничното проучване предлага възможност да се помогне на изследователите да намерят по-добро лечение за други хора в бъдеще.

Едно състояние, което може да бъде причинено от ГЕРБ, е ерозивен езофагит. То може да доведе до язви, които могат да причинят дългосрочно или силно кървене. Това е сериозно състояние, което изисква незабавно внимание и постоянни грижи

Страдате от киселинен рефлукс или киселини и искате да разберете повече

Обадете се на нашия екип на тел. 02/492 88 51

Изпратете приятел

Ако познавате някой, който може да е подходящ за клинично проучване, моля, помолете го да ни се обадиЗаедно можем да постигнем повече!