Здраво сърце и бъбреци

Набират се участници за клинични изпитвания, които проучват ефекта на изпитвано лекарство за намаляване на теглото върху функцията на сърцето и бъбреците.
Започнете онлайн скрининг
Терапевтична област Сърце и кръвоносна система

Сърцето изпомпва около 7 600 литра кръв всеки ден. Бъбреците филтрират отпадъците и излишните течности от около 170 литра кръв. – Абсолютно. Всеки. Ден.

Това е много работа. 

Грижата за сърцето и бъбреците е основа за доброто здраве. Често срещаните здравословни проблеми могат да бъдат стрес за тези два органа, който застрашава способността им да изпълняват функциите си.

Един от тези проблеми е наднорменото тегло. Наднорменото тегло може да доведе до рискови фактори за хронично бъбречно и сърдечно-съдово заболяване. Някои от тези фактори са:

  • Високо кръвно налягане 
  • Висок холестерол 
  • Висока кръвна захар 
  • Диабет тип 2 
  • Чернодробна стеатоза 

В момента лекари и специалисти провеждат клинични изпитвания, за да проучат ефекта на изпитвано лекарство за намаляване на теглото върху функцията на сърцето и бъбреците. Те набират за участие доброволци, които имат свързани с теглото рискови фактори за сърдечно-съдови или бъбречни заболявания (посочените по-горе са само малка част от най-често срещаните), или които имат диагноза за такива заболявания. Наднорменото тегло или затлъстяването могат да повлияят на скоростта и степента на агресивност, с която тези заболявания могат да напредват.

  • Още днес проверете дали отговаряте на критериите. 
  • Безплатни медицински грижи от лекари и специалисти, без чакане по опашки 
  • Безплатно изпитвано лекарство за намаляване на теглото 
  • Покриване на пътни разходи   

Още от първото ми посещение всички в екипа бяха приятелски настроени, помагаха и отговаряха на всички въпроси. Свършиха наистина чудесна работа. Винаги бяха на разположение, когато имах нужда от тях.

– Кийт Бътъруорт, Участник в клинично изпитване на Synexus

Всичко, което трябва да знаете

Като една от най-големите и известни организации за клинични проучвания в света, Synexus осигурява приятна и спокойна среда, в която имате възможността да помогнете на други хора, а може би и на себе си. Клиничните проучвания предлагат възможност да се помогне на изследователите да намерят по-добри лечения за другите в бъдеще.

Всички проучвания на Synexus са одобрени от независима комисия по етика.

Ако смятате, че може да отговаряте на условията за участие, се свържете с нашия екип на

Обадете се на нашия екип на тел. 02/4932788

Препоръчайте приятел

Ако познавате някой, който може да е подходящ за клинично проучване, моля, помолете го да ни се обади



Заедно можем да постигнем повече!