Актуална информация във връзка с COVID-19 — ние продължаваме.

За безопасността на персонала и пациентите в центровете на Synexus се вземат SMART мерки за предпазване от COVID-19. Това означава, че ние прилагаме най-добрите практики за намаляване излагането на вируса и се грижим да сме готовност и да продължаваме нашите проучвания на изпитвани лекарства.

SMART мерките, които вземаме за предпазване от COVID-19, включват:

  • Значително увеличена възможност за провеждане на видео визити с лекарския кабинет
  • Мерки за осигуряване на социално дистанциране се вземат във всички зони за изчакване
  • Непрекъснато почистване и дезинфекциране на лекарските кабинети между всяко посещение на пациент
  • Всички членове на екипите в нашите клиники носят лични предпазни средства

Направете следващата стъпка и проверете дали сте подходящи за участие в клинични изпитвания при хора с екзема във Вашия регион

Започнете сега

Екземата, наричана още атопичен дерматит, не е просто козметичен проблем.

Екземата е хронично кожно заболяване, което причинява образуване на червени, сърбящи и сухи плаки по кожата в различни части на тялото.

Екземата в умерена до тежка форма причинява силна болка, сърбеж и напукване на кожата. Екземата може да се обостря периодично, особено при излагане на определени провокиращи фактори, като студ или сух въздух, или контакт с дразнители, включително груби материи и химични вещества, като парфюми и багрила.

Екземата в умерена до тежка форма може да повлияе на ежедневието, като причини отсъствие от работа или пропускане на социални дейности. А екземните плаки по видимите части на тялото, като лицето, шията и дланите, могат да причинят неудобство.

Какво представляват клиничните изпитвания?

Клиничните изпитвания са медицински проучвания, в които се изследват експериментални лекарства и терапии.

Хората често не се замислят за клиничните изпитвания, но всичко – от аспирина до химиотерапевтичните средства – преминава щателни изследвания преди да може да бъде предписвано от лекарите.

За клиничните изпитвания са необходими доброволци, които участват под наблюдението на лекар и/или други медицински лица. В хода на изпитването лекарите непрекъснато събират информация за съответното изследвано лекарство или терапия. Само чрез клинични изпитвания можем да научим дали лекарствата и терапиите са ефективни и безопасни.

Отнема само няколко минути

Започнете сега

Повече от 25 години компанията Synexus изследва задълбочено ефективността на нови лекарства и терапии чрез провеждането на клинични изпитвания. Ние притежаваме богат опит в провеждането на клинични изпитвания в над 180 изследователски центъра в цял свят. Във всеки от тях работят специализирани екипи от високо квалифицирани лекари и медицински сестри, които с голям професионализъм осигуряват възможно най-добрата среда за своите пациенти.

')