Актуална информация във връзка с COVID-19 — ние продължаваме.

За безопасността на персонала и пациентите в центровете на Synexus се вземат SMART мерки за предпазване от COVID-19. Това означава, че ние прилагаме най-добрите практики за намаляване излагането на вируса и се грижим да сме готовност и да продължаваме нашите проучвания на изпитвани лекарства.

SMART мерките, които вземаме за предпазване от COVID-19, включват:

  • Значително увеличена възможност за провеждане на видео визити с лекарския кабинет
  • Мерки за осигуряване на социално дистанциране се вземат във всички зони за изчакване
  • Непрекъснато почистване и дезинфекциране на лекарските кабинети между всяко посещение на пациент
  • Всички членове на екипите в нашите клиники носят лични предпазни средства

Направете следващата стъпка и проверете дали отговаряте на условията за участие в клинични изпитвания при възрастни с Плакатен псориазис.

Започнете сега.

Защо проучванията на псориазис са толкова важни

Псориазисът е хронично (продължително) заболяване, което причинява значителен дискомфорт Въпреки че за по-незапознатите със заболяването той може да изглежда само като кожен проблем, псориазисът всъщност оказва голямо влияние върху живота на засегнатите хора, особено когато симптомите се влошат.

Освен физическата болка и дискомфорт, „стигмата“ да имаш видимо кожно заболяване - дори да НЕ е заразно - може да причини сериозен стрес и неблагоприятно влияние върху качеството на живот при някои хора.

Съществуват ефективни терапии за псориазис, но няма едно-единствено лекарство, което е най-добро за всички хора. Освен това, някои хора може да предпочитат определена лекарствена форма пред друга, например лекарства за прием през устата (като таблетки) пред лекарства за локално приложение (крем/мехлем) или инжекция. Поради това са необходими повече лекарства, а именно чрез клинични изпитвания ние създаваме нови, ефективни лекарства.

Какво представляват клиничните изпитвания?

Клиничните изпитвания са медицински проучвания, в които се изследват експериментални лекарства и терапии.

Хората често не се замислят за клиничните изпитвания, но всичко – от аспирина до химиотерапевтичните средства – преминава щателни изследвания преди да може да бъде предписвано от лекарите.

 

За клиничните изпитвания са необходими доброволци, които участват под наблюдението на лекар и/или други медицински лица. В хода на изпитването лекарите непрекъснато събират информация за съответното изследвано лекарство или терапия. Само чрез клинични изпитвания можем да научим дали лекарствата и терапиите са ефективни и безопасни.

Отнема само няколко минути

Започнете сега.

Повече от 25 години компанията Synexus изследва задълбочено ефективността на нови лекарства и терапии чрез провеждането на клинични изпитвания. Ние притежаваме богат опит в провеждането на клинични изпитвания в над 180 изследователски центъра в цял свят. Във всеки от тях работят специализирани екипи от високо квалифицирани лекари и медицински сестри, които с голям професионализъм осигуряват възможно най-добрата среда за своите пациенти.

')