Актуална информация във връзка с COVID-19 — ние продължаваме.

За безопасността на персонала и пациентите в центровете на Synexus се вземат SMART мерки за предпазване от COVID-19. Това означава, че ние прилагаме най-добрите практики за намаляване излагането на вируса и се грижим да сме готовност и да продължаваме нашите проучвания на изпитвани лекарства.

SMART мерките, които вземаме за предпазване от COVID-19, включват:

  • Значително увеличена възможност за провеждане на видео визити с лекарския кабинет
  • Мерки за осигуряване на социално дистанциране се вземат във всички зони за изчакване
  • Непрекъснато почистване и дезинфекциране на лекарските кабинети между всяко посещение на пациент

Направете следващата стъпка и проверете дали отговаряте на условията за участие в клинични изпитвания при хора със сърдечна недостатъчност и хронично бъбречно заболяване.

Започнете сега.

Всяка година нараства броят на случаите на хронична сърдечна недостатъчност в целия свят. За съжаление, сърдечната недостатъчност е свързана с хронични бъбречни заболявания.

Счита се, че 38 млн. души в света страдат от хронична сърдечна недостатъчност, което води до над 1 млн. хоспитализации само в САЩ и Европа и глобални разходи на стойност 108 млрд. щ.д. И още по-лошо: сърдечните заболявания са тясно свързани с бъбречни заболявания.

При сърдечната недостатъчност сърцето не изпомпва достатъчно добре кръв, което намалява притока на кислород към бъбреците и може да причини бъбречно заболяване. Ако бъбреците не работят добре, нивата на хормоните се променят, за да повишат кръвното налягане – това кара сърцето да работи повече и влошава сърдечната недостатъчност.

Пациентите със сърдечна недостатъчност често развиват и бъбречно заболяване. Този порочен кръг може да бъде смъртоносен; в действителност, сърдечните заболявания са водещата причина за смъртност при хората на диализа.

Какво представляват клиничните изпитвания?

Клиничните изпитвания са медицински проучвания, в които се изследват иновативни лекарства и терапии.

Хората често не се замислят за клиничните изпитвания, но всичко – от аспирина до химиотерапевтичните средства – преминава щателни изследвания преди да може да бъде предписвано от лекарите.

За клиничните изпитвания са необходими доброволци, които участват под наблюдението на лекар и/или други медицински лица. В хода на изпитването лекарите непрекъснато събират информация за съответното изследвано лекарство или терапия. Само чрез клинични изпитвания можем да научим дали лекарствата и терапиите са ефективни и безопасни.

Отнема само няколко минути

Започнете сега.

Повече от 25 години компанията Synexus изследва задълбочено ефективността на нови лекарства и терапии чрез провеждането на клинични изпитвания. Ние притежаваме богат опит в провеждането на клинични изпитвания в над 180 изследователски центъра в цял свят. Във всеки от тях работят специализирани екипи от високо квалифицирани лекари и медицински сестри, които с голям професионализъм осигуряват възможно най-добрата среда за своите пациенти.

')