Актуална информация във връзка с COVID-19 — ние продължаваме.

За безопасността на персонала и пациентите в центровете на Synexus се вземат SMART мерки за предпазване от COVID-19. Това означава, че ние прилагаме най-добрите практики за намаляване излагането на вируса и се грижим да сме готовност и да продължаваме нашите проучвания на изпитвани лекарства.

SMART мерките, които вземаме за предпазване от COVID-19, включват:

  • Значително увеличена възможност за провеждане на видео визити с лекарския кабинет
  • Мерки за осигуряване на социално дистанциране се вземат във всички зони за изчакване
  • Непрекъснато почистване и дезинфекциране на лекарските кабинети между всяко посещение на пациент

Спешно са необходими повече възможности за лечение на хроничните бъбречни заболявания. Направете следващата стъпка, като проверите дали сте подходящи за участие в клинични изпитвания във Вашия регион.

Започнете сега.

Забавянето на Бъбречно заболяване може да удължи живота Ви

Хроничните бъбречни заболявания (ХБЗ) са един от най-разпространените и сериозни здравни проблеми в света. Те са също едни от най-незабележимите, като често се развиват с малко или дори никакви симптоми и стигат до последен стадий бъбречна недостатъчност. ХБЗ засягат близо 700 млн. (1 от 3) души в цял свят – и броят им продължава да расте.

На всеки 30 минути нормално функциониращите бъбреци филтрират цялата кръв в тялото и я изчистват от токсини и отпадъци. При нарушена бъбречна функция отпадъците и течностите могат да се натрупат в кръвта, което с времето води до усложнения, като инсулт, сърдечно-съдови заболявания и терминален стадий на Бъбречно заболяване. Ранната намеса е важна.

Лекари и специалисти, които разбират това комплексно заболяване, искат да помогнат. Те оценяват ново лекарство в процес на изпитване, което би могло да забави хода на заболяването, като така ще намали риска от усложнения и евентуално ще Ви предпази от нуждата от диализа или бъбречна трансплантация. Няма открито лечение за ХБЗ.

Какво представляват клиничните изпитвания?

Клиничните изпитвания са медицински проучвания, в които се изследват експериментални лекарства и терапии.

Хората често не се замислят за клиничните изпитвания, но всичко – от аспирина до химиотерапевтичните средства – преминава щателни изследвания преди да може да бъде предписвано от лекарите.

 

За клиничните изпитвания са необходими доброволци, които участват под наблюдението на лекар и/или други медицински лица. В хода на изпитването лекарите непрекъснато събират информация за съответното изследвано лекарство или терапия. Само чрез клинични изпитвания можем да научим дали лекарствата и терапиите са ефективни и безопасни.

Отнема само няколко минути

Започнете сега.

Повече от 25 години компанията Synexus изследва задълбочено ефективността на нови лекарства и терапии чрез провеждането на клинични изпитвания. Ние притежаваме богат опит в провеждането на клинични изпитвания в над 180 изследователски центъра в цял свят. Във всеки от тях работят специализирани екипи от високо квалифицирани лекари и медицински сестри, които с голям професионализъм осигуряват възможно най-добрата среда за своите пациенти.

')