Помогнете на учените да открият нови хоризонти.

Милиони хора в Европа страдат от хронична невропатична болка (невралгия). Ако Вие или Ваш близък сте сред тях, знаете колко мъчителна може да бъде. Тя дотолкова повишава чувствителността, че дори при най-лекия допир с меки предмети, като перо, памучен тампон или мек плат, болката може да бъде изгаряща, прорязваща, пронизваща и разтърсваща.

Хроничната невралгия може да възникне когато вследствие на увреждане на сетивните нерви те изпращат грешни (объркани или преувеличени) сигнали между кожата, мозъка и гръбначния стълб и обратно. Операция, травма и херпес зостер са рискови фактори за увреждане на нервите и оттам – за невралгия, която може да се появи внезапно след някое от тези събития.

В момента нашите изследователи се стремят да открият нови възможности за лечение в области където няма голям избор на терапии. Търсим възрастни с диагностицирана хронична невралгия, която имат от поне 6 месеца, за участие в клинични изпитвания. Проверете дали отговаряте на критериите.

Какво представляват клиничните изпитвания?

Клиничните изпитвания са медицински проучвания, в които се изследват експериментални лекарства и терапии.

Хората често не се замислят за клиничните изпитвания, но всичко – от аспирина до химиотерапевтичните средства – преминава щателни изследвания преди да може да бъде предписвано от лекарите.

 

За клиничните изпитвания са необходими доброволци, които участват под наблюдението на лекар и/или други медицински лица. В хода на изпитването лекарите непрекъснато събират информация за съответното изследвано лекарство или терапия. Само чрез клинични изпитвания можем да научим дали лекарствата и терапиите са ефективни и безопасни.

Отнема само няколко минути

Започнете сега.

Повече от 25 години компанията Synexus изследва задълбочено ефективността на нови лекарства и терапии чрез провеждането на клинични изпитвания. Ние притежаваме богат опит в провеждането на клинични изпитвания в над 180 изследователски центъра в цял свят. Във всеки от тях работят специализирани екипи от високо квалифицирани лекари и медицински сестри, които с голям професионализъм осигуряват възможно най-добрата среда за своите пациенти.

')